استیک مصنوعی با استفاده از سلول ماهیچه گاو و خرگوش تولید شد.محققین دانشگاه هاروارد روشی برای شبیه سازی گوشت واقعی پیدا کرده اند. آنها با رشد همزمان سلول های عضله گاو و خرگوش روی شبکه ژلاتینی، گوشت مصنوعی مشابه نمونه واقعی ساخته اند.نتایج این پژوهش کاملاً امیدوارکننده است، اما احتمالاً به این زودی ها طعم استیک گوشت مصنوعی را نخواهید چشید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رهســــــــــ‍پاریم با ولایت تا شــهـــــــــــــــــــادت مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه پیام نور نیشابور Brian شد آنچه شد فست فود معماری و دکوراسیون مشاوره رایگان و برنامه ریزی کنکور Rakisha